Menu Luk

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hvad er RE.ELSK?

RE.ELSK er en platform, hvor du kan købe ELSK-tøj som er brugt, 2. sortering eller vareprøver. Med RE.ELSK ønsker vi at øge levetiden på vores tøj og sikre, at så lidt som muligt går til spilde. Har du noget ELSK tøj, som du ikke længere bruger, kan det nok gøre gavn hos andre. Du kan sende tøjet retur til os og så giver vi andre muligheden for at købe det, som du er blevet træt af. Som tak for din hjælp og indsats, får du et rabat-voucher du kan bruge på vores normale webshop ELSK.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Hvordan fungerer det?

Hos ELSK ønsker vi at tage ansvar for vores tøj. Også det tøj, som ikke længere er i vores hænder. Har du ELSK tøj, som er blevet slidt eller du er blevet træt af? Så send det tilbage til os og vi sørger for at tøjet havner der, hvor det gør mest muligt gavn. Enten bliver tøjet solgt videre på denne platform, sendt til genanvendelse eller sendt til velgørenhedsorganisationer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hvorfor skal man prøve det?

Det er en opfordring til kunderne, om at returnere det tøj, der ligger bagerst i skabet, som de ikke bruger længere, af den ene eller anden grund. Kundens aflagte tøj kan gøre gavn et andet sted, hvis de ikke selv får det brugt. Det aflagte tøj, som enten er defekt eller slidt, giver også ELSK muligheden for at genanvende det til nye varer.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]